Inbjudan till Bygdecafé med JärvsöRådet och Svenska Kyrkan Järvsö församling

Bygdecaféerna ska vara den självklara mötesplatsen för alla Järvsöbor. Där träffas såväl nyinflyttade som urinvånare, ung som gammal, engagerad som nyfiken för att mötas, lära känna varandra och samtala om det som händer i Järvsöbygden.

Tema: Bygdemedel. Vart söker man till vad och vem kan söka? Vi har Jenny Brässlin på besök för att prata möjligheter med vindkraftens bygdemedel.

Datum: Torsdag den 5 maj.
Tid: 18.00-21.00, vi börjar med fika.

Plats: S:t Persgården, Järvsö Kyrka

På dessa möten pratar vi om saker som är aktuella för utveckling eller som nyinflyttad kanske man vill veta mer om som aktiviteter för barn. Man väljer själv vad man vill prata om eller vad man vill få ut av dessa möten.

Varmt välkommen!