Efter ett längre uppehåll kommer vi nu att starta upp bygdecaferna igen. 

Information kommer man att hitta på sociala medier, informations skåpet på Ica och andra publika platser. 

Bygdecaféerna ska vara den självklara mötesplatsen för alla Järsöbor. Där träffas såväl nyinflyttade som urinvinvånare, ung som gammal, engagerad som nyfiken för att mötas, lära känna varandra och samtala om det som händer i Järvsöbygden.

Vi vill och man ska känna att det är vi bybor som driver byn framåt och att vi gör det tillsammans. Så kom på dessa träffar för att känna en delaktighet men oxå för att träffa andra personer. Se det som ett nätverk, hitta nya vänner, få i information, ställ frågor, berätta något som ligger dig varmt om hjärtat.

Vi vill med dessa caféer öka intresset och få fler personer att delta på bygdecafet och känns en gemenskap som Järvsöbo. Det ska vara enkelt, trevligt, givande att ge men även få information om vad som händer i vår by. 

Kommande träffar nedan:

15 December – AW på Bypuben
2 Februari – Fritidsgården Metro
2 Mars – Åk lift med en ortsbo
13 April – Trygghetsboendet
4 Maj – Hembygdsgården
1 Juni – Torön

Vartm välkomna!