Det drar ihop sig till Sockenstämman 2021! 😁
Och denna gång har vi ett begränsat antal platser på Rovdjurscentret De 5 Stora. Max 80 stycken och det är först till kvarn som gäller. 
Som vanligt blir det mycket redovisningar om vad som hänt i vårt vackra Järvsö. Men i år är vi extra glada att få berätta om hållbarhetscertiferingen GSTC. Järvsö är första hållbarhetscertifierade destinationen i Skandinavien. Hur påverkar det Järvsö i nu och i framtiden? Det kommer vi förklara under kvällen.
 
Vill man fortsätta efter sockenstämman med vår ”Afterstämma” på Restaurang Bergshotellet och vill ta del av deras erbjudande om pizzabuffé så meddelar ni det vid ankomsten. Vi kommer även ta upp en beställning på plats innan stämman börjar. 
 
Vi kommer även att köra en Facebook LIVE stream. Men den kommer inte vara till för röstning, utan endast visning av stämman. Länk till livestreamen kommer senare i veckan.
 
Varmt välkomna till årets Sockenstämma!