Idag meddelade Ljusdals kommun och Destination Järvsö i ett pressmeddelande att Järvsö är först med certifierat hållbarhetsarbete!
 
Nu står det klart att Destination Järvsö är den första besöksdestinationen i Sverige som är internationellt certifierade i sitt hållbarhetsarbete. Efter fem års förarbete godkände det internationella certifieringsorganet EarthCheck i dagarna det gemensamma arbetet från Ljusdals kommun och Destination Järvsö AB.
 
”Sverige och hela Skandinavien kan lära sig mycket av det driv, passion och engagemang som Järvsö visat för att leverera mer hållbara resultat för sitt lokalsamhälle…I och med certifieringen har Destination Järvsö visat vad som kan uppnås om alla är enade kring ett gemensamt mål.” / Stewart Moore, VD och grundare av certifieringsorganet EarthCheck , Brisbane, Australien.
 
 
Foto: Pressbild
#järvsö #gstc #järvsö #ljusdal #hälsingland #eartcheck #hållbarhet