Inbjudan till Bygdecafé med JärvsöRådet och Svenska Kyrkan Järvsö församling

Bygdecaféerna ska vara den självklara mötesplatsen för alla Järvsöbor. Där träffas såväl nyinflyttade som urinvånare, ung som gammal, engagerad som nyfiken för att mötas, lära känna varandra och samtala om det som händer i Järvsöbygden.

Så nu är vi extra glada att kunna fortsätta med dessa träffar efter en lång tids väntan under pandemin.

Start för i år blir den 9 november 2021. Sedan kommer dessa träffar att ske löpande den första torsdagen varje månad fram till och med maj. Sen är det sommaruppehåll och så återupptas träffarna i september.

Tid: 18.00-21.00, vi börjar med fika.
Plats: S:t Persgården, Järvsö Kyrka

På dessa möten pratar vi om saker som är aktuella för utveckling eller som nyinflyttad kanske man vill veta mer om som aktiviteter för barn. Man väljer själv vad man vill prata om eller vad man vill få ut av dessa möten.

På vår första träff kommer även Ljusdals kommun med deras Turné för medborgardialog. De startar cirka 19:30.

Här är lite information om deras turné.

Hösten 2021 genomför Ljusdals kommun en undersökning av hur det är att leva i olika delar av vår kommun, bland annat när det gäller levnadsvillkor, fritidsliv och hur delaktig du känner dig i utvecklingen av Ljusdals kommun. Vi bjuder därför in till ett antal dialogträffar där ni som deltar kan diskutera erfarenheter och dela med er av era idéer och förslag på hur vi kan bli en ännu bättre kommun att leva i. Undersökningen genomförs som en del av vårt arbete med att skapa mer jämlika livsvillkor för alla invånare.

Alla svar ska sammanställas i en rapport i samarbete med analysföretaget Urban Utveckling. Rapporten ska presenteras för kommunens politiker och på kommunens hemsida, ljusdal.se.
Hoppas att just du vill berätta vad du tycker!

Varmt välkomna den 9 november klockan 18:00!