Nu har Backfickan i Järvsö flyttat in i våra lokaler på Stationsgatan. Där kommer det vara öppet fredagar mellan klockan 12:00 – 16:00. Vi hoppas de kommer att trivas i lokalerna. För mer information om deras verksamhet gå in på deras hemsida https://www.janssonsbrod.se
 
Välkommen Lina och lycka till!
 
Så här skriver Lina på sina sociala medier:
 
Stort tack till alla som engagerade sig i min önskan om en ny lokal till Bak-fickan. Ingen nämnd och ingen glömd, många fina förslag om lokal och möjligheter till samarbeten kom in. Det är så värdefullt att få veta att ni är många som ville hjälpa till. Stort tack för det ❤️ Det har ju gått ett tag sedan jag låste dörren på Stenevägen 11. Nu är det dags för en ny möjlighet och jag ser fram emot att möta er i våra nya lokaler i stationshuset på Lill-Babs torg. Välkommen fredagar 12-16 🥖 ♥️